January 7, 2009

snowed




wowww...again, i've experienced snow in UK. it wasn't that heavily snow, but most of the roads are snowed under...and it made the path so slippery.

coz am kinda bizzare with this kind of nature, even it wasn't my first, but still...i love to share this with my readers...especially to my family, emak, abah, angah, uda, uteh and adik...

my landlord reckoned that the heavy snow will come by next week...huhuhuhu, even now the temperature is under negative...i can't imagine what negative number it will be during heavily snow days...

6 comments:

  1. besh nye....
    heee...
    bile la ley men snow nieh,,,
    erm...

    ReplyDelete
  2. wowwww....syioknyeeee...
    fizan..kalau xdapat belikan axegang hadiah.. bungkuskan snow pun jadiklah.. (ayat ugutan ni!! huhuhu)

    ReplyDelete
  3. hahahha... iffa, aku rasa fizan tak baca pun comment kiter pasal hadiah tu. Penat je kiter tulis panjang2. Haha.. Aku setuju iffa! ugut dia banyak2 sket! muahahaha...

    ReplyDelete
  4. tu laa ro-z..tapi aku rase fizan ni wat pura2 xbace ni.. hahahha.. owwooo fizan start2 dah xde masalah kewangan ni, shopping sakan eh.. sampai lupekan kiter2 yang mmg xpernah ade masalah kewangan ni kan ro-z kan kan kan.. hahahahhaha (gelak ala2 orang kaye)

    ReplyDelete
  5. ahahhaa....ohh nak hadiah ekk? ok, nanti saya bagi hadiah yg paling tidak dpt korang lupakan...tungguuuuuuu tau...tapi hadiah tu tahan pakai 10 hari jer...so korang kenalah guna or jaga ia elok2 dlm masa 10 hari...besttttt tau hadiah tu...tunguuuuuuuu

    ReplyDelete
  6. wahhhhhh xsabarnyeeeeee nak tunggu hadiah fizan.. tapi nape tak tahan 10 tahun?.. xpe..kalau fizan tak cukup duit...kite ngan ro-z boleh top-upkan.. kiteorg kan kaye hua hua hua hua (gelak ala2 org kaye kali kedua)

    ReplyDelete