January 30, 2009

TAK TAU

so hari ni entry tak tau nak ckp apa...yeah, some of my frens dah bising bila nak letak entry barul..sorri guys, lately keja mcm melambak sikit...but still sempat buat2 benda2 mengarut lagi...contohnya-shopping, shopping, shopping, shopping, makan2 dan gym...hehehehe. life must be balance rite? ahaahhaa

so nak habaq mai, pagi tadi pegilah interview, utk apply jadi FLOOR ENGINEER. surprisingly...they liked me...ecehhhhhh perasan lah pulak, so now ptg tadi waktu bershopping2 dgn kak malia dan abg edwin kat town...diaorg called, habaq mai, i dapat keja part time FLOOR ENGINEER. tgk tu capital letter ok...hehehe proud gile nie nak sarung uniform FLOOR ENGINEER...benefits byk tu...paling best, dpt staff ID card, and I can use bus services in campus for FREE. F to the R to the double E!!! yeayyyy...so tak perlu lah jalan kaki jauh2 keliling kampus yg sebesau bandau melaka tu...(menipu sgt kan) suka exaggerate...ahahaha

and yang paling best tu...I will ENGINEER the FLOOR kat swimming pool!!! yeayyyyy babbbbbbbbeeee...bring it on!!! hahaaa..Astaghfirullah Al Azim, setiap pagilah aku melakukan dosa, melihat benda2 yg kalau sekali tgk takper...byk kali tgk dah jatuh hukum lain...so i think a good tips is, sekali i dah terpandang "benda" tu...jgn kelip2 kan mata. ahahahaha...notti boy!!!

alhamdulillah, rezeki namanya...oh Abg Edwin pon dapat juga...seronok sgt kami tadi...tu yg terus shopping tu...I beli sweater, t-shirt satu kat primark satu lagi kat NEXT and then beli few things for somebody...ehehehe...

gambar nak tgk ker? kalau nak korang bagitau lah.......ehehehe

till then,
xoxo

6 comments:

  1. wow..
    dpt eh long keje 2..
    pas nieh blh kirim duit kat uteh..
    ekekek.. :)

    ReplyDelete
  2. congrats along dapat keje 2...
    tapi x yah bg duit kat uteh...
    heee...
    kije bek2...
    n nak tgok gmbar...
    hee..!!!

    ReplyDelete
  3. to miz fara:
    oiit..!!!!!!!
    jgn nk cbok2 hasot my brother k..
    tumbok kang..

    ReplyDelete
  4. laaa...kate nak save that job for me ;-p.. Nway..take care k...miss u :-)

    ReplyDelete
  5. to uteh:- sibuk jer...sapa nak simpan duit utk awak

    to ain:- berani ahh tumbuk ain..nak kena rasa belangkong along?

    to sitekateki:- i've uploaded few picture for the next entry. just did it...pls do check...

    to min:- nak keja gak ker? huhuhu...tak payahlah...

    ReplyDelete