February 12, 2009

Nissan Micra


Ohhh lupa lak..i dah beli kereta...sekadar utk kegunaan i pergi ke pejabat, since skrg nie snowing, sejuk banget...plus keja i bertambah2...so selalu lah nak kena balik malam...so belilah keter, dpt good offer from abg edwin and kak malia...harga kereta GBP 600. comel jer keternyerrr...warna UNGGU LAGI!!! sure korang pon suka. lebih2 lagi kalau tgk i yang drive, confirm korang akan mengalami fixation gaze movement and later on load into cognitive distraction and endup korang dah atas katil kat hospital...hehehe...ahhh itulah yg i study skrg, dari mata jatuh ke otak masuk ke hospital...korang faham tak? tak faham sudah.....itu lah lebih kurang pasal my phd topik. pening kan? huhuhuhu ohh i lagi pening...

ehh apa hal dari citer keter masuk bab hospital nie...ohh i dah pakai keter tu seminggu dah, minyak jimat giler!!!!! tadi kak anne dah test tumpang. ehehehe. and she said she loves it...hehheee sbb comeyyyy.

9 comments:

  1. aik...tak tidur lagi, dah kol 5.45am.

    a;aah comel kan? hehehe

    ReplyDelete
  2. lepas nie leh join kak ema...diapon pakai kelisa unggu...hehehe

    angah pon kancil purple...hehehehe

    ReplyDelete
  3. x ley tdow...
    2 la..
    ley join kak ema n angah nieh..
    kak min kete dye chubby sngat..
    ekekeke..
    jngan mrah kak min...
    heee..!!!

    ReplyDelete
  4. wow kamoo berdua bercanda d pagi ari ye..???
    hehehe..
    a'ah la chomel la long..pas nieh bg uteh ek kater 2..
    hang bli ar kate laen k..


    to mz fara:
    bile nk bli keter..??
    blh sy tumpang..
    lalalalala.. :)

    ReplyDelete
  5. dn miss gen 2? :P

    ReplyDelete
  6. Alhamdullilah dah ade keta..tumpang leh? :-)

    Purple lagi..one of my fav colour hehe..tp rasanye tini nyee keta maroon hummmm...

    ReplyDelete
  7. Opps ain tak mara pon ;-)

    Chubby car+chubby women=perfect match

    haha

    ReplyDelete
  8. wow....bgusss22..senang awak nak ke school..jgn shopingg byk22 nanti x muatt keta..;)

    ReplyDelete