May 26, 2009

Londoners and Lufbraian











Anyway betul ker utk org lufbra kita panggil lufbraian? Mcm librarian jer bunyinyer...ahahhaa
Anyway last weekend, 23rd May, Mohd Azri Mohd Rani (budak ugly), Azmiza Syawani (wani) and Siti Zainab Ibrahim (kak nab) the londoners sudi mencemar duli ke bumi lufbra...
Sampai jer lufbra, I pegi amik mereka di The Rushes, Lufbra, then bawa pegi rumah kak malia, kak malia masak spagetti bolognese(wishing list wani) and samosa...masing2 makan tak hengaaaat....especially budak ugly. ahahahah 4 kali tambah sampai perut meragam. ahahahha...
Then dlm kol 3pm kami ke leicester, bawa mereka ke highcross and haymarket...wani beli kasut clark 30 pounds!!! and kami yg bertiga ni pon shopping gak...tp beli sayur2 dan buah2 di pasar haymarket. ahahahaha.
malamnyer, kami balik rumah kak malia dan abg edwin...we had BBQ...best sgt!! kak malia masak byk makanan, beehoon goreng, ayam, udang, salad, dessert, buah...mcm2 lah lagi...kak anne dgn abg haris pon ada...kitaorg melantak mcm nak pecah perut...tq to kak malia and abg edwin...they prepared a very wonderfull BBQ moments for us...
lps makan2 kami main taboo ramai2...except farah, sbb dia dah ngantuk...hehhehe. perghhhhhhh dahlah perut penuh, pastu gelak smp nak terkuar balik ayam2 dan udang tu...ohh udang kak anne sponsor.
esoknyerpulak, pagi2 kami semua dah bgn kol 7.30am pegi carboot measham...perghhh org londoners lak lebih2 shopping...seronok sgt...balik tu, kak malia masak for lunch, kari ayam dgn sambal belacan, ada sayur campur...perghhhhhhh mmg terangkat. tgh kak malia prepare2 tu, kami dgn farah dan sarah berposing maut kat luar tgh2panas...abg edwin lah jadi photographer nyer...nak tgkpic2 lawak kitaorg...pg lah facebook i...ehehhehee

then dlm kol 4, londoners dah nak balik london...kami di lufbra tiba2 rasa sunyi, especially i lah...tiba2 jd homesick = rumah sakit...huuhuhu...entahlah, londoners pon rasa yg sama...we had spent time together wonderfully...

2 comments:

  1. wahahaha...
    hepy gilos..
    cam besh jew...
    along namo mkan bnyak2..
    nanty memok..
    susah at kak min nanty..
    ekekeke...

    ReplyDelete
  2. uish akak mana kisah along mcm mana pon.. tapi dia sendiri yg pening nanti hehehe..

    ReplyDelete