June 30, 2009

Happy Belated Besday to Arjuna's owner

To my dearest and my lovely friends forever...B aka Q**i* (abislah org lps nie nak kena buat research sapa kah B itu? ahahaha

...as usual kalau I baca your blog confirmed tergelak...dah lama kita tak pakai nama B dan S...

Actually dah wished dah B besday dia aritu...but tah camner, leh terawal sehari lak wish. huhuhu...reminder di set awal sehari kot.

Moga panjang umur B and mcm famili2 lain u gak...cepat2 kahwin. Boolehh? ahahahaha.and moga business makin maju...Amin.

Kalau celebrate besday kat KL dgn kak has, kak ina dan abg mus...kim salam mereka.



Love you always...
your S aka S*r*n* V** D* W**ds**n (amikkkkkk)

*ps- sapa kah gerangan dah mengambil alih tugas S sebagai model Arjuna?

7 comments:

  1. owh...
    sapekah gerangan nye itu..
    huhuhu...

    ReplyDelete
  2. mR nuar blh jady model tok arjuna..
    pape contact dis no. 017-68040.. ;)
    keh3..

    ReplyDelete
  3. aizul...ahahaa...no comment
    uteh...nak jadi model? ada ke size baju awak?ahahaa
    ain...adalahhh

    ReplyDelete
  4. Oit! nak jadi Serena Van der Woodsen ke? haha.. XoXo.. Hehe... fizan sehat ke? sihat la kot kan... tgk hepi je kat sana. Take gud care of urself. Can't wait to happily gather again like we used to.

    ReplyDelete
  5. ro-z...serena ker? ahahaaha
    sy sihat alhamdulillah...awak sihat? lama tak dgr cerita...napa? bz ker?
    jommmmm gatherr sama2

    ReplyDelete
  6. sapa laa yg jahat amik alih model arjuna tuh ek? hahaha

    ReplyDelete