June 8, 2009

I WANNA GO HOME!!!







tak tau kenapa, lately, bila dgr adik2 undergrad ramai yg nak balik malaysia...i feel soooooooooooooo homesick.

rindu kat mak
rindu kat abah
rindu kat angah
rindu kat uda dan ema
rindu kat uteh
rindu kat adik
rindu kat nenek
rindu kat mak teh and famili
rindu kat geng2 x-KI (zaim, hasru, cipul...)
rindu kat geng2 kapak (min,iffa, ruzaq, yuzi, su mae, putri, aini, farah ain)
rindu kat kak has, abgmus, kak ina, kadir
rindu nak makan mee rebus mak...




*** xda mood nak keja arini...

13 comments:

  1. jommmmmm...
    tp duit agak besar utk dibelanjakan...
    lainlah kalau ketua geng kapak yg takder masalah kewangan nak sponsor...

    ReplyDelete
  2. hahaha..nanti saya antar proposal kat ketua geng kapak..klo dia approve kitorg wat derma kilat kat sini..

    Tapi tak cukup awk tambah laa yek ;-p

    ReplyDelete
  3. x mo teday2..
    tggu next week kiteowg g sane k..
    hang tggu kat airport taw..
    relakz bro..!!!

    ReplyDelete
  4. wahahaha...
    sabor...
    da x lame da 2...
    nieh da bulan jun...
    sabar ea along...:)

    ReplyDelete
  5. btw,x rindu kat ain kew...
    ekekeke..
    gurau jew..:p

    ReplyDelete
  6. uteh- mehlah dtg sini...org bw jln2.heheehe. awak tak dtgpon takper, yg penting mak dgn abah...huhuhu rindu.

    ain- along dah edit entry tu...hehehe tq ain...

    ReplyDelete
  7. waish....
    malu lak ain..
    wakakaka...

    ReplyDelete
  8. wahahaha...
    penat cr name ain..
    tapi pelik nieh..
    da diiktiraf ke jadi geng kapak nieh..???
    ekekeke...

    ReplyDelete
  9. thnk u for the honorable mentioned my name..even dh lama sgt tak jumpa;) sweet memories last forever.

    ReplyDelete
  10. Adikkkkkkkk..

    ketua geng kapak tak receive any proposal yet so tak boleh bagi any loan laa yek hehe..

    anyway..tabahkan hati tau.. mane2 kite pergi pun family ade dalam hati.. so cheer up ur life ya dik!!

    ReplyDelete
  11. org yang kene wat proposalJune 18, 2009 at 12:33 PM

    huhu..ketua geng kapak busy je lately...jumpa pon sekali je dlm 2 mggu lebih ni.. dah siap dah..tggal nak minta approval je..hehe

    ReplyDelete
  12. I'm pretty sure they are missing u too :>

    ReplyDelete