June 2, 2009

TENGAHHH PANAAAAAASSSSS MEMBARAAAA!!!



Assalamualaikum semua,
Sure ada yang cuak tgk title entry nie...dok ingat saya tgh geram, marah, tension etc etc...but actually just nak habaq mai, kat sini skrg tgh panas...temperature forecast akan mencecah 28 darjah celcius...the hottest day ever for this year.
Last 2 days pegi london, perghhhhhh mmg panas beb. dah ramai dah yg berbikini dan ber'short'...snickers and shoes are no longer relevant...skrg pakai flip flop or sandal jer...and then paling best ramai yang sun bathing, dok kat parks bentang kain or tikar, then baring2 sapu lotion...main frisbee, main ball, makan aiskrim...poyor gila kan? ahaahahha...kalau adalah org malaysia yg buat camtu, mmg dasar lupa diri. hehehhe....nauzubillah, hopefully for me, Malaysia tetap di hati.
Panas kat sini tak mcm panas kat msia...msia panas dia contains humidity...so ala-ala panas2 malu gitu...kat sini, panas dia mmglah panas betul rasa mcm dok dlm microwave (huhuhu...mcm muat jer nak sumbat microwave).

Hari ni temperature 24 darjah celcius...

8 comments:

  1. kat kl ni pun panas gak...
    aduhhh...naik kering kulit nie...
    sapu lotion dah berkilo dah...
    dah ler kulit dD ni x berapa nak cerah...
    hehehehe...

    ReplyDelete
  2. aik...
    dah update page layout...
    love the orange color...

    ReplyDelete
  3. arghhh panaz..!!!!!
    mlaysia pown shame gak..
    hurmmm
    oiitt berwjah bwu nmpk ur blog..
    nice..
    buweekk..
    hehehe

    ReplyDelete
  4. along...
    chantek blog baru..
    jelesh2 nieh...
    hee...
    erm...
    ala..
    x sepanas malaysia kan..
    hee...

    ReplyDelete
  5. dd- tulah my mom pon selalu ckp msia tgh panas terik...tp at least kalau panas msia ada aircond dd. sini takder...huhuuhu. tq,saja jer tukar wajah baru...utk summer season nie...ehehehe

    uteh- alahhhh jeleslah tu...awak kat takder blog.ahahaha

    ain- tq dear, along pon suka gak. ahahaha...jgn lupa add along dlm blog baru awak...nak tgk gak

    ReplyDelete
  6. wahh dik.. new style eh blog..cantitttt bangat!!
    anyway..blog dah upgrade..urself should be upgraded too kan dik.. all the best ya!! jg dr baik2..and sentiase upgrade kan your doa, happiness and enjoyments :)

    ReplyDelete
  7. kak iffa...upgrade myself to become what tu? jadi superman kah? ehehehee

    tq so much

    ReplyDelete
  8. Pakai shorts tu yg best tu. Segar je rasa kan :> neway dah tempah baju melayu utk raya?

    ReplyDelete