July 6, 2009

Angah-4th July 19**







gembira- sebab angah dah makin tua
gembira- sebab angah dapat hadiah special dari tut tut tut...
sedih- sebab along tak dpt celebrate besday sama
sedih- sebab hadiah along tak bagi lagi...

Apapon selamat hari lahir yang ke 15+2+1+0+(-35)+40+(-6)+10...korang kiralah sendiri berapa umur angah sekarang.

Moga rezeki awak makin bertambah...Amin
Moga your study always success...Amin
Moga hidup awak dipermudahkan dunia akhirat...Amin

Awak lah adik yang paling rapat dengan along...
Awak lah adik yang paling manja dengan along...(mengada2 actually)
Awak lah adik yang paling cantik utk along...(gedik jer)
Awak lah adik yang along sayang dan rindu selalu (actually rindu kat uda, uteh, adik,ema and ain gak)...

Along sayang awak...remember that always. (tiba2 rasa sayu lak)...
Along hanya ada satu angah...and that is you: Pak Man's Daughter(nama dirahsiakan atas sebab2 keselamatan)...
Along cuma ingin melihat awak dan adik2 yg lain berjaya...let makes our mak and abah proud of us...Amin

***Jaga mak dengan abah on my behalf...and doakan along kat sini.

7 comments:

  1. i wish i can replace angah..hehe

    ReplyDelete
  2. aizul...nope u cant.she is so special and irreplacable...
    sorry her place will never has a vacancy in my heart. she's my half...(huuhuhu tiba2 jer menitis air mata lagi). anyway tq aizul...i try cari status apa yg sesuai u utk i...ahahaha...i know...u were my junior!!!

    ReplyDelete
  3. setiausaha geng kapakJuly 6, 2009 at 1:53 PM

    jangan sedih..tini always dlm jagaan geng2 kapak hehe

    ReplyDelete
  4. thanx for ur kind words. stay awesome :>

    ReplyDelete
  5. angah nieh my sis tungagl dlm fmly sy..
    sy syg sgt kat die..
    just x tunjok kan jew..
    die baek sgt2..
    muke x la cantik mane pown..(mmg kenyataan kan anagah)..
    hahaha..
    tp yg pnting die mmg baek hati..
    so pd sape2 yg d luar sane my sis dh bertunang..
    so jgn brani nk usha2 die..!!!!!!
    klow x aku tumbok muke korang.. ;-)


    HAPIIZZ BUFDAY ANGAH..!!!!
    LOVE U SO MUCH..
    MUAAAARXXXXHHH...


    **nieh komen sy pling gewdikz kat blog my bro..
    yg laen2 jgn mkn hati plak..
    keh3..

    ReplyDelete
  6. yeah..
    ain syanag angah..
    hepy bufday angah...
    n ain pown rindu along gak..
    heee...:)

    ReplyDelete
  7. fizan abg penyanyagn.tokoh abg mithali 2009;p

    ReplyDelete