July 13, 2009

B=bosan, O=osan, S=san, A=an, N=n







Sangat2lah tak produktif arini duduk office. 1) Supervisor takder so...menular jerlah tangan nie asyik surfing internet, 2) dpt project baru dari supervisor yg sangatlah tak suka...dah nak masuk seminggu pegang report, but mmg tak suka dan tak paham!!!, 3) monday...so blues lah gamaknyer, 4) cuaca yg sgt mendung...even tgh summer nie, 5) ramai lah yg tak masuk office arini...so bertambah2lah semangat untuk tidak melakukan keja2 yg berfaedah dan bermanfaat utk research ku di pejabat...Soooooo...apa lagi, letssssssssss bloggginggg!!!

Rasa mcm nak sangat pergi bercuti kat langkawi ke, perak ker, genting ker, kl ker...kuching ker. survey gak tadi tiket dr KL-Kuching...MAS tgh buat promotion murah nie...but booking sampai 17th July jer...hummmm tapi tiket nak balik Malaysia lah pulak mahal...hummmm sapa nak jawab?

Smlm waktu balik dari cycling dgn kak maz, abg dino, iwa, ed dan maya...kak maz proposed pegi Sepennn...(kampungggg sangat kan?) nak pegi Spain...plan nak pg December nie...tapi tak tau lah...hopefully jadilah.

These are few pictures taken from my vacations, just a few weeks before departure to UK...bila tgk2 balik, especially waktu bercuti kat Perak dgn famili, rasa sayu jer...Isk fragile sgtlah hati nie...

6 comments:

  1. wouh...
    besh nye x de keje...
    nape ain bnyak je keje nieh..
    adei ai..

    ReplyDelete
  2. hang blik mlasia naek tongkang jew..
    tp makesure bawak pasport taw..
    keh3..

    ReplyDelete
  3. adoii..kesedihan dah melanda..

    ReplyDelete
  4. ain...bukan takder keja ok...keja melambak, cuma that day not really got a momentum to boot my processor to work...huhuhu
    uteh...sengal!!!
    min...no comment. huhuhu

    ReplyDelete
  5. wah abg fizan! makin hot eh skrg :D

    ReplyDelete
  6. salam

    emmmm tape², insyaALLAH ada umur, boleh blk malaysia, lg best, balik MELAKA BANDAR WARISAN DUNIA! cewah!

    ReplyDelete