July 21, 2009

Sapa rasa dia gemuk, sila buka mata!!!

Since few weeks ago...kami di bumi lufbra, makin ramai yang mula sibuk berexercise dan berdiet. Alhamdulillah, masing-masing sekarang mengamalkan hidup sihat. Setiap minggu at least 2 kali kami akan main squash bersama2. Then on sunday we will go for cycling around town or even to a forest...

Sekarang nie, kami dah kurangkan makan nasi...masing-masing makan roti, salad, buah, chicken and fish sahaja. Buat kuih or air pon dah kurang gula. Bestttttt kan? hehehee...

Last Sunday, saya, Ed, Maya dan Iwa telah ke Carboot Measham. Kami borong hampir £10 anak patung...penuhlah boot kereta saya. Tak sempat nak amik pic semua anak2 patung tu...just got a few. Anak2 patung tu adalah untuk satu plan aktiviti kami di sini...yerlah, sejak ada ura2 salah seorang dari kami ingin meng"adopt" anak angkat ...so kami pon beria lah plan for that aktiviti. Harap2 jadilah...moga niat baik kami di makbulkan. Amin...
Anyway...happy birthday to my dear niece...farah aishah bte edwin chandra. she's now 8 yo.





3 comments:

  1. Adik.. nape makin kurus? cengkung dah muke..uwaaa...jgn ler tinggalkan diriku dalam kemontelan sorang2..adus adus..

    ReplyDelete
  2. a'ah la along..
    kurus sngta...
    namo r diet2 nieh along...

    ReplyDelete
  3. awat kuwus sgt long..
    x ensom lorh.. :(

    ReplyDelete