August 27, 2009

tabiat kalau di perantauan...


memang tak sah...dari dulu lagi, satu nie lah tabiat yang sentiasa saya buat, setiap kali masuk bulan berpuasa, dan berpuasa jauh dari keluarga di malaysia.
sampaikan pagi tadi bila called mak...mak tanya, "along, tahun nie tak masuk paper lagi ker?" ahahaahaa...sangat typical me.
alhamdulillah, kali nie, masuk lagi...but, yg tak bestnyer, dlm byk2 pics yg di hantar...masuk pic yg kami tak complete as a group.dah tu dalam pic tu, baekkkkkkkk nyer posing!!! bak kata abg harris smlm...macam PPT!!! ahahahaa. but ok lah tu. alhamdulillah...dari tak masuk langsung kan.

nanti check lah kat online, or beli lah outdated berita harian news paper on 26th august...i've heard it's big. ehehehe

http://www.bharian.com.my/klikkhas/salamaidilfitri/Foto2/salam031/zoom

1 comment:

  1. hey uteh dok pd pown de gak masok paper..
    salam raya d perantauan..
    sedih sgt dis year uteh pown x dpt gaye ngan fmly..
    kah333....

    ReplyDelete