December 5, 2009

UP 2 DATES

Dah lama sangat tak menulis kat blog nie. Boleh lah tahan menyibukkan diri sendiri. Seperti tujuan asal, just nak mengemaskinikan maklumat mengenai diri sepanjang di sini.

1) saya dah setahun kat sini, dari 28hb November 2008 aritu
2) baru lepas menyambut aidiladha serba sederhana dengan adik beradik di sini. ada aqiqah oleh kak fara sekeluarga sempena kelahiran baby Zara Adriana.
3) alhamdulillah, dah 2 minggu melepasi viva utk first year. kini dah dapat transfered ke tahun 2.semoga Allah mudahkan lagi perjalanan pelajaran di sini
4) sekarang tengah sibuk mengajar untuk lab module Java and Internet, sekadar membantu supervisor disamping mencari wang lebih
5) baru lepas buat pre-therapy di Queen Anne. Borong barang2 Queen Anne bersama2 dgn kak fara, abg mosan dan makcik

6) sedang menunggu hari untuk ber boxing day di swindon dan london bersama kak maz, abg dino, maya, cipul dan kawan2 kak maz dr Msia
7) dah masuk winter dah kat UK skrg, sejuk nya ya Amaaaaaaaaaaat.Salji Jahat!!!!!!!! hehhe
8) sekarang ramai berbenau yang nak balik Msia. jelesnyerrrrrrrrrrr!!!
9) dah seminggu lebih berhenti exercise di gym...baru lepas kena accute back pain.sakit yang amat2 di geruni, kalau kat Msia dah mmg ada Dr. Sasliza yg memang tahu about my medical history, and ada mak dan abah utk tempat bermanja. huhuhu, bytheway tq to maya sbb sponsored pain killer and abg long, abg mosan, abg dino n kak maz, kak fara, kak farrie, kak anne, ed, kak piza, kak yong dan yg lain2 yg really concern bout me.
10) tak sabar nak tunggu my sister in law melahirkan baby nya. and i will become a real Uncle FISHAN!!! sorri ema along tak dpt balik Msia...

last but not least...akan ada berita paling besar akan di maklumkan pd semua. insyaAllah. tunggggggggguuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Ch'u k'a du rim ni da me, hang u nul bim ni da 2! hehehe. kalau korang faham korean korang leh dpt hint2.

1 comment:

  1. hah...nak bertunang laa tuh..faham dah bunga bunga kiasan abang fizan nih..begitu berahsia abang aku nih..tahniah faliq to be father. nikmati saat saat indah bersama isteri tercinta..

    ReplyDelete