April 13, 2010

por favour senior...








sampai sekarang masih ingat lagi perkataaan tu...
dah seminggu dah balik daripada sepanyol. seminggu juga berada kat sana. mmg pengalaman yg amat menyeronokkan. sbb:
1) first time jejakkan kaki ke negara lain
2) berjalan bersama orang2 tersayang
3) dapat tgk culture orang...even am not a person who likes history but i like to learn bout culture, food, arts and people.
4) mmg percutian yg mereleasekan tension. hilang semua psl study...hohoho
5) dapat amik gambar yg cantik2...thanks to Allah for the superb creatures and thanks to all the GG(gambargraphers)-maya, kak fara n kak maz...i loikeeeee

just a few points to share tentang spain nie. this is my personel point of views ok...

yg kurenggggg sikit-
1) kereta semua kat area sy pergi tu semua calau balau kemek sana sini. even diaorg kalau parking kereta, terlanggar dinding or kereta lain...buat dekkkkkkkk jer. perghh
2) orang2 dia kurang friendly berbanding org British...mmg kasauuuu bahasa diaorg.
3) makanan diaorg tak lah semewah di malaysia or di UK. tapi not bad gak lah...dptlah merasa nasi paella, makan tapas, makan churios...diaorg punyer delicacies.
4) first time drive belah kanan...mmg experience yg tak dpt dilupakan.
5) mostly kawasan diaorg atas bukit...ya ampun mmg hazab ahh kalau nak drive.thanks to abg mosan n abg dino our superb drivers during the days. mmg terrorrrrrr banget kamuk
6) orang2 dia sexy2 u...buka sana buka sini...abis pahala2 i. lalalala
7) barang2 diaorg agak mahal. paling kecewa ingatkan ZARA murah lah kat spain (since originality from spain).but nan adoooooo yg murah. semua nyer mahal. mmg kecewa!!!

yang baik2-
1) tempat dia mmg banyak tinggalan Islam...kitaorg pon cover area andalusia. so mmg setiap binaan Islam tu ada ciri tersendiri. mmg unik. subhanAllah
2) orang2 dia lebih cantik dipandang compared to org2 British. mmg cun melecun ahhh. dgn body tone yg mmg nice.
3) laut dia subhanaAllah mmg cantik sgt...tapi so far tak lawan laut di msia lah kot.
4) bangunan rumah dia mmg design tersendiri...terperasan satu benda, diaorg punyer dinding pagar, kepala dia unik sgt...mostly semua tmpt sama pattern.
5) mostly rumah diaorg warna seakan2 sama...warna putih, peach, bata, orange dan seakan2 warna tanah.

apa2pon thanks to all the delegates...kak maz, kak fara, abg dino, abg mosan, maya and of course my lil cute zara. percutian yg besttttt. lps ni jom ramai2 pg france and austria lak!!!






No comments:

Post a Comment