June 17, 2010

Hari Ini...


hari ni masuk office like usual...tapi tak tau napa, arini rasa mcm best sgt. dah takder rasa sedih2. dah bolayan that homesick feeling...so today, am standing proud on my desk, and screaming like bloody hell to all my labmates and shout "I AM FINE".
tu diaaaaa.berani tak korang buat camtu? merasalah lepas tu korang kena cekup terus kena sarung baju serba putih siap panjang lengan terlebih2 sbb senang diaorg nak silangkan ikat kat badan korang...
hari ni masuk jer office i dengar lagu Hanya Dia by CTKD. yummmylicous...very simple and easy lyrics. loike it a lot. cumanya kalau dgr waktu tgh bz buat keja oklah, tapi kalau dgr waktu takder keja, mmg lah lepas tu berdengkur berharakat-harakat. and of course skrg nie asyik melayan lagu RSVP-Maulana and Shahir-Kebahagian dalam perpisahan. Tapi lagu Shahir tu takleh layan selalu...nanti i Rumah Sakit kembali...
hari ni masuk office tengok2lah list kerja...hamekkkkkkk i ada 13 things listed to do. on top of the list adalah registration percutian ilmiah I nanti bulan July. Cuti lah sangat kan. tapi rasa mcm tak dpt jer nak pegi. first sbb last minute...second sbb abis budget lol. supervisor pon mcm berat hati jer nak bagi pegi...even dia yg proposed percutian ilmiah tu utk i attend. so just wait and see...
hari ni masuk office i terus booked 5 kelas gym. body attack, body combat, circuits and tums n bums.well balik malaysia aritu sebulan, lemak2 tepu dah menimbun2 kat badan. nak korek pakai kereta bajak pon, bajak tak mau...so terpaksalah usaha gigih semula. hopefully what ive promised to my honey...to maintain healthy and gorgeous (gorgeous ka?) will be a reality. takmo lah jadi angan2 mat jenin. so lets honey...rumble and aja aja fighting...
hari ni masuk office baru perasan minggu nie i hari-hari jaga exam students. perghhhhhhh penat woo. oklah dah nak pg dah nie. take care
lambat dah.

5 comments:

  1. o yeah!!

    nmpk nama MAULANA! haha.. tibe2. sgt suke lagu RSVP tu!

    btw, sebut psl gym... dh sebulan Qarl x smpat g gym.. ermmmm... dh bukan lemak tepu.. lemak tepat! hahaha

    abg fizan, hv a great day ya!

    btw, mane dpt lagu Hanya Dia - CTKD? popular eh kat sana?

    ReplyDelete
  2. hohoho...need to workout too, uncle Man here i come!!!... fighting!!!

    ReplyDelete
  3. Hanya Dia...CTKD.....

    take care....:)

    ReplyDelete
  4. qarl...thanks and sila mari berusaha gigi bersama2 bunuh lemak2 tepu dan tepat itu.
    Hanya Dia-ada orang bagi i lagu tu.hellooooooo apa susah2. download lah sendiri.ker nak i downloadkan utk u?

    min...thanks. i hate uncle man. coz dont understand lah apa yg dia buat terlompat2 kat padang aerobik itu.

    amir...u too dear....take care. miss u soo much

    ReplyDelete
  5. qarl...thanks and sila mari berusaha gigi bersama2 bunuh lemak2 tepu dan tepat itu.
    Hanya Dia-ada orang bagi i lagu tu.hellooooooo apa susah2. download lah sendiri.ker nak i downloadkan utk u?

    min...thanks. i hate uncle man. coz dont understand lah apa yg dia buat terlompat2 kat padang aerobik itu.

    amir...u too dear....take care. miss u soo much

    ReplyDelete