June 22, 2010

Padan Muka Korang...

Dari seawal sampai malaysia, i dah pasang niat jahat nie. AHAHAHAHA (gelak anak jin). I've told myself, i will capture pictures makanan yg i jamah, mentedaghah dan melantak as many as possible. AHAHAHAHA (gelak anak jin lagi).



So, untuk Puan Sumaiya, Puan Fara, Puan Mazrah, Encik Azri, Cik Azmiza dan kawan2 ku lain yg di sini, sila2lah jangan tak jeles dgn melihat gambar2 makanan saya yerk.

However, ada a few list of makanan yg nak sgt2 i rasa tapi tak dpt rasa:-
1) kuah kacang (my favsssssssss)
2) rendang ayam (my favssssss juga)
3) buah cempedak (my favssssss juga juga)

OMG.........NAK BALIK MSIA SEMULA !!! kalau anak tony fernandez baca blog i...tolongggggggg lah bg i tiket free balik msia.

Btw, i dah beli tiket nak balik raya nanti...unfortunately, kemungkinan besau, mcm payah jer nak dpt balik raya nanti. sedihnya. mesti raya tahun nie, i meraung semesta alam...mengenangkan nasib seorang perantau...Berdendang Perantau lah i di satu syawal nanti. Korang kesian tak? kalau kesian kat i...cuba2lah tolong2 i siapkan kerja2 i yg melambak2 nie. (kerja melambak tapi sempat berblog) AHAHAHHAHAHA.

oklah till then...selamat menyambut bulan rejab. banyak2kan amalan di bulan rejab, jaga mulut, jaga akhlak, jaga diri...

9 comments:

  1. hahaahha....tak jeles pun.....2 bulan lagi aku pun dapat menyantap habis habisan....ko kena balik gak fizan, ape kes aku kena balik sorang2 ni....aku tak bley aa nak tlg ko nye keje, tp aku bley bg tazkirah kat sv ko tuh, konpom pastu dia kasik ko balik...muehehehe

    ReplyDelete
  2. maya...tolonglah tazkirah kan supervisor chek. pleaseeeeee!!! huhuhu. chek nak balik chek nak balik chek nak balik!!!huhuhu...

    ReplyDelete
  3. ahha...balik jugak akhirnye..mahu kak min yg dtg raye kat uk nanti nieh...hoho..:))

    ReplyDelete
  4. Amboi....
    bukan main abg makan ye balik malaysia...
    hehehehehe....
    insya Allah raya nnt abg balik malaysia...
    Arif doakan kerja tu bleh disiapkan....
    hehehe

    ReplyDelete
  5. coincidence

    ade nasi impit & kuah kacang kat umah pg ni...

    nnt la qarl tagged gmbrnyer je kat fb k

    hahahhaa

    ReplyDelete
  6. adoi sedihnyeee...tak sempat buat b nye fav :((

    ReplyDelete
  7. haha..sebulan dh mcm ni..mmg patut bertepu2 lemak tu..tp mmg patut..

    kt UK mkn bnyk mcm ni, nnt balik, sume org dh x knl bro..kekeke

    ReplyDelete
  8. ain...huhuhu. tolong along pls
    arif...thanks dear. kalau free2 mehler panjang2kan tangan.yesssssssss mmg banyak i makan. balas dendam kesumat.
    qarl...u kannnnnnnnnnnn mmg lahhhhhhh!!! hate u.
    min...xper
    firdaus...itulah, hohoho. tkamolah gemuk sgt. gemuk sikit2 takper. sbb nanti takut sakit lah pulak.xper jommmmmm exercise!!!

    ReplyDelete
  9. ahha,,,tolong ape tuh along..:))

    ReplyDelete