June 14, 2010

Saya Terima Hutang Nya...SAH SAh Sah sah...

Alhamdulillah, the first word that I have to mention for everything He gave me for a month I have been in Malaysia. Such a wonderful month I ever had. 30 days seemed really not enough for me to enjoy every second staying in Malaysia.

Actually banyak benda nak tulis pasal percutian kali ini. tapi dah pukul 11.49pm dah sekarang. Esok pagi2 ada invigilation pukul 9am sampai pukul 12.15pm then sambung lagi dari kol 1pm sampai 3pm...lepas tu kena bergegas masuk ke pejabat untuk selesaikan urusan registration satu benda nie.

Boleh tak oghang berhutang dulu nak cerita panjang2 pasal benda2 tu semua? How about I will list a few ideas that I want to tell you:-

1) kisah si ikan pelaga- hidup ini ibarat si ikan pelaga...cantik dipandang tetapi...


2) pengantin dulu kini dan selamanya- cukuplah sekali jer...


3) laki-laki dot com photography- I LOVE U GUYS!!!-Aizul Marcello, Carl, Zizie, Amir Rayyan, Harith Iskandar
http://aizulmarcello.blogspot.com
http://mohdhaiqal.blogspot.com



banyak kenangan2 manis berada di malaysia...spending time with my newly married wife, with my family, my Syahmi...my sisters,kak has, kak ina, my best friends kadir, aeju, ruzanna, iffa, yuzi, su mae...and of course with my beloved sayang bucuk photographers aka adik2 muda sikit dari i...aizul, zizie, carl n amir...and tak ketinggalan yg tua banyak abg harith...nantilah i cerita byk2 lg. dah ngantuk lah...plus i nak buat panggilan penting ke malaysia sebelum i tidur...ada urusan yg belum selesai. huhhuhuhu...after that i nak tidur dgn my new toy yg i bawa dari malaysia, n hopefully i dpt tidur nyenyak n bangun pagi esok utk berjuang di medan perjuangan yg tak sudah2 ini...

till then...u know i love u guys!!!

5 comments:

  1. owh demnn!!! i sgt tak sbr nak menantikan segala cerita2 tersebut yer!!

    ReplyDelete
  2. Perlu sekali je ye...banyak kali i yang pengsan huhu..waa miss u!!!

    ReplyDelete
  3. sedih sangat x dapat jumpa...
    but im very happy dengar cter pasal abg....
    tu pun dah buat ariff happy...
    :)

    singgah la ke blog...
    http://jambatankata.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. thanx promote d laki2

    abg, hv a great day ya!

    ReplyDelete
  5. cepat update dengan gmbar2 yg menarik..hee...

    ReplyDelete