July 2, 2010

Kisah Jurugambar Yang Terlampau...

Alalelelelele tak tau. Alale tak tau. Mesti korang ingat i nak upload cerita ke, video ke, gambar ke yang HOT2 ibarat video Ariel PeterPorn kan? Sudahhhhhh sudahhhhhhhhh sudahhhhhhh. jgn korang berangan lah nak dpt benda2 mcm tu kat blog i ok. Blog i masih Teruna dan Dara lagi ok. i takkan cemari dgn benda2 mcm tu ok.

Terjumpa lah gambar2 nie tentang juru-juru gambar or jurugambar-gambar or jurugambar-jurugambar terlampau nie. tergelak lah pulak tgk gaya masing. kalau mcm nielah gayanya...taubat i XMO beli kamera SLR. hehehe.

Encik Aizul...which one is your favourite Position?

Puan Sumaiya...chek tau hang yang mana satu...








5 comments:

  1. nasib baik ariff xde termasuk dlm aksi2 yang macam ni....
    hehehehehehe...

    sangat kelakar...
    perlu ker sampai terkoyak di celah kangkang?
    =P

    ReplyDelete
  2. itulah ariff...abg tgk pic yg last tu pon terus gelak sorang2. rasanya tu bukan terkoyak...tu dia lupa zip seluar dia. pakcik ohhhh pakcik. instead he capturing the pic, org lain yg capture pic dia

    ReplyDelete
  3. eleh fizan, nanti gambaq hang gak penuh camera2 aku..;p, btw, dah siasat belum ladang2 yang nak dipergi hari sabtu nanti, gi hari sabtu lah, ahad final world cup, mesti abg2mu mahu menjadi pom pom team masing sambil membuat ombak! hehehehe

    pastu satu lagi, camna nak edit layout blog bagi cun cam hang ni? aku tertukau layout pastu hilang box chat aku...ampehh

    ReplyDelete
  4. ohh yg no 3 tu ek? i nak jd yg nombor last tu...sexy u!

    maya...alah berkira. yerlah kamera hang kan mahal. kitaorg mana mampu nak beli kamera mcm hang. hang kaya mcm tokeh balak. minta satu!
    ohhh layout tu? hummm tak semua template leh dpt chat space. so kalau hang nak chat space hang kena pilih template yg support benda tu. layout chek cantik? hehehehhe mcm tuan dia juga lah kan? ehheheehe thankssssssss

    ReplyDelete