February 10, 2011

JALAN MATI


apa korang akan buat kalau korang kena buat sesuatu yang korang tak nampak mcmmana bentuk hujung nya?

apa korang akan buat kalau korang kena buat sesuatu tu berulang2 kali...tapi keputusannya tetap sama-JALAN MATI?

apa korang akan buat kalau korang rasa tertekan sangat2?

YA ALLAH

susahnyer lah perjalanan terakhir sebagai pelajar ni. kenapa susah sangat? kenapa asyik jumpa jalan mati? napa asyik tertekan?

waktu2 mcm mana, rasa macam nak balik je malaysia. nak peluk mak dgn abah. nak baring sebelah mak. tak perlu cerita pasal kerja, just nak laying next to her...cukup buat utk hilangkan sebentar masalah kat kepala nie. walaupon mak dgn abah tak mampu nak tolong apa2, tapi at least bila dengan mak abah and adik2...otak ni tak tertekan.

esok pagi meeting dengan supervisor-tapi takder apa yang nak ditunjukkan. sebab semua nya JALAN MATI.

astaghfirullah al azim. kifarah utk diri sendiri

No comments:

Post a Comment