March 2, 2011

I love HIM and I love HER

SEPERTI BINTANG

lyric
tak pernah aku merasakan seperti ini
kau buat aku jatuh cinta
dan jatuh cinta pada dirimu

reff:
kau seperti bintang
menerangi setiap langkahku
kau seperti bintang
dirimu yang kini menjadi pilihanku

dan kini hanyalah nafasmu yang jadi nafasku
kau buat aku jatuh cinta
dan jatuh cinta pada dirimu

back to reff: 2x

kau seperti bintang
menerangi setiap langkahku
kau seperti bintang
dirimu yang kini menjadi pilihanku

**********************************************************************************

Banyak berita2 baik dan besar berlaku skrg. Angah baru lepas delivered a baby girl...Aleesya Humaira namanya. I like the name...suweeeeeeetttt. skrg kami dah ada syahmi and aleesya. angah hope u will get well soon.
uteh lak dah masuk MMU. bertambah lah keturunan Encik Azman dan Puan Fadzilah di MMU. lps nie tunggu kami keturunan2 Azman nie jadi Presiden dan Top Management MMU lak ok. huhuhhu. (AMIN). and for myself here...coding i dah jalan lah sikit2. alhamdulillah. not too much, but oklah dr tak jalan langsung. berkat doa orang2 tersayang.

(sapa setuju i balik malaysia raya nanti? kalau i balik, sapa nak jumpa i? hehehhe)

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. ain sokong...tapi lagi best kalo boleh balik on my wedding kan..hehehehe...n ain nak jumpe along...yeay..!!!

    ReplyDelete