June 6, 2011

cukup makan...cukup pakai

tmpt menonton lps penat bekerja
tempat nak pakai kasut
kasut2 yg hendak dipakai
sinki and washing machine
tmpt memasak
fridge and table for two
koleksi pinggan mangkuk 1
koleksi pinggan mangkuk
stok makanan. see...i cukup makan kat sini. alhamdulillah. tupon ada stok lain tak tjk
katil yg best dan besttttttttt
my collection

alhamdulillah, dah nak dkt setahun dah duduk kat rumah roundhill way nie. rumah sgt2 lah selesa and landlord pon alhamdulillah...even kdg2 tu berapi lah juga nak deal with. tp alhamdulillah, so far seronok duduk rumah ni, sbb for the last 8 months ive got my own freedom kat rumah ni. so far takda masalah apa2, even sewa rumah tu, kalau kat msia dah dpt sewa banglo 4 bilik punyer harga kot. tp other than the rent, suasana sekeliling rumah sgt peaceful, senyap jer, and paling best tak panas...tak bising and rumah dkt dgn tmpt joggin/hutan simpan diaorg...best. and dekat dgn office tu yg palingpenting. :)

so utk yg insyaAllah nak dtg UK nanti or nak tgk rumah i di UK especially to mak and abah...ni i upload kan a few pictures rumah i skrg. honestly mmg deco rumah main balunnn je. most of the deco beli kat carboot jer. tak koser nak beli benda2 mahal. so jgnlah expect mcm eric leong nyer deco yg satu concept satu malaysia! i nie concept caca merba pusing satu dunia punya concept...buat konsep kontemp, tiba2 ada kipas cina? apa kesss lah kan? tp tulah as per said...deko tahan cincai punya!

so tak kiralah, mak ke, abah ke, angah uda uteh adik ke, nenek ke, mak teh ke, mak uda ke, oppa ke, abang2 ke, kakak2 ke, abg aji ke, papa ke, mama ke, ni lah rumah i. jemputlah datang nanti ok.