January 24, 2012

Anonymous...

alhamdulillah...tak sangka, blog yang cokia-cokia mcm ni ada gak a few anonymous yg sudi baca and sudi komen.

tak kisahlah komen yg positif ke yg negatif ke, i will appreciate it.

cumanya...bila nak bg pendapat, biarlah cantik bahasanya. org kata kalau bahasa pon dah Jahat....org yg bercakap tu lagi lah Jahat kan? so, jaga2lah bila kita nak berkata2. nasihat utk diri sendiri jg.

kadang2 kita tak sangka...org yg baik2 dgn kita nie...rupanya dialah anonymous yg menikam kita dari blkg. sedih betul...dah lah anonymous, pastu pengecut, pastu main nyorok2 lak tu...kesian kesian.

even korang tu anonymous...tp korang mesti tau kan, saya boleh track IP address korang. well, mmg payah...tapi it is possible. lebih2 lagi...saya kan skrg dikelilingi kawan2 cendekiawan dari seluruh dunia. kwn2 yg mmg pakar IT...so anonymous2 korang pon...akhirnya sy boleh tahu juga sapa korang. hehehe. apa2pon terima kasih lahhh pd anonymous2 semua. mmg tak sangka2lah...ramai anonymous yg baca blog nie. rasa mcm selebriti kejap. hehehe...

again and again. terima kasih...moga Allah juga membalas komen2 anonymous kalian. yang baik di balas baik...yg buruk...hummmmmm sendiri fikir lahhhhhh.

No comments:

Post a Comment