March 1, 2012

bila lah nak terberanak ni...?

tanda tanda kelahiran:-

1) tidur awal setiap malam
2) bangun awal setiap pagi
3) tak boleh tidur semula lps dah bangun pagi...(which is good)
4) tidur bermimpikan kertas2 kerja, programming2, data2
5) kertas dan pen sentiasa berada disisi...kot2 dpt idea apa2 utk diingati
6) lebih dekat dgn Allah, lebih dekat dgn parents (sangat2 bagus)
7) makan ala kadar..sekadar isi perut
8) tak ada masa nak exercise setiap hari...
9) dah tak ada jalan2 or shopping2 or hangout2 mcm dulu
10) masuk2 je opis...perkara pertama di buka MATLAB dan WORD or LATex!!!
11) masuk opis paling awal setiap hari
12) sabtu ahad pon akan ke pejabat
13) stock munchies berlambak kat opis
14) dah takder dressup2...tiap ari baju pakai sarung jer dah takder matching2
15) asyik menghitung hari, menghitung kerja...

bila lah masa nak habis nie. contractions dah banyak kali...ada kecik ada besau. tapi tak mau2 gak keluar.

kalau boleh takmo lah amik jalan potong...nanti payah.

orang cakap...kena push lagi harder!

No comments:

Post a Comment